Leerling Monteur Elektrotechnische Installaties

--- Deze vacature is niet meer actueel ---


Functie omschrijving

Voor een relatie in Eindhoven zijn wij per direct voor de locatie Wijchen op zoek naar een Leerling Monteur Elektrotechnische installaties. Samen met een ervaren monteur ben je voornamelijk bezig om onder begeleiding installatie, montage, afmonteren, in bedrijf stellen, revisies en het verhelpen van storingen aan diverse elektrotechnische installaties te verrichten. De klanten van onze opdrachtgever zijn voornamelijk te vinden in de retail. Naast de mogelijkheid om ervaring op te doen in het werkveld, krijg je tevens de kans om opleidingen te volgen.


Opleiding, kennis en ervaring

  • Je volgt op dit moment een opleiding op niveau 2, 3 of 4, bij voorkeur Elektrotechniek. Je hebt enige werkervaring opgedaan binnen een technische omgeving.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent  goed in de omgang met klanten en goed in staat om zelfstandig (binnen de kaders van de opdrachten) te opereren.
  • Je bent geïnteresseerd in de techniek en bereid om eigen tijd te investeren in het volgen van aanvullende opleidingen in de avonduren.
  • Je bent leergierig, zelfstandig en flexibel. Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wij bieden

Een zelfstandige uitdagende functie met een daarbij horend marktconform salaris, goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden naar de functie van zelfstandig monteur. 

Reageer op deze vacature