Werkvoorbereider / Calculator Beveiligingsinstallaties


--- Deze vacature is niet meer actueel ---
 


Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een installateur welke zich heeft gespecialiseerd binnen de beveiliging en de telecom. Het bedrijf werkt landelijk en voert projecten uit  binnen de industrie, utiliteit, zorg en de overheid. In de rol van Werkvoorbereider / Calculator Beveiligingsinstallaties heb je een spilfunctie. Je bent betrokken bij het verkoopproces waarbij je de kostprijs van projecten bepaalt aan de hand van een conceptontwerp. In samenspraak met de sales afdeling werk je het conceptontwerp uit tot een definitief ontwerpt. De projecten zijn zeer gevarieerd, denk hierbij aan licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen en telematicanetwerken. Je assisteert de projectleiders bij de realisatie van de projecten. Je bent verantwoordelijk voor de engineering van het project. Je detailleert de materiaalkeuze en verstrekt bestel- en planinformatie. Daarnaast zorg je voor een tijdige en kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening naar de monteurs. Tenslotte voer je zelf eenvoudige tekeningen uit.


Opleiding, kennis en ervaring

  • Afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in de richting van de elektrotechniek.
  • Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol van Werkvoorbereider / Calculator.
  • Als persoon ben je te omschrijven als initiatiefrijk, kom je  gemaakte afspraken na en beschik je over goede samenwerkingsvaardigheden.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.


Wij bieden

Het betreft een baan op basis van werving & selectie, waarbij je bij het succesvol doorlopen van het werving- en selectieproces direct een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden van onze opdrachtgever. Afhankelijk van je ambities en capaciteiten is doorgroei binnen de functie mogelijk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen middels het volgen van opleidingen en cursussen.

 

Reageer op deze vacature