Manager Installatietechniek

Installatietechniek | Den Bosch | HBO | 28-11-2016 | 101808

Functieomschrijving

Onze relatie is een allround  technisch installatiebedrijf welke technische installaties (CV, LBK, sanitair, regeltechniek en airco) ontwerpt, levert en beheert bij hij haar klanten in de utiliteit. Binnen het bedrijf werken circa 75 medewerkers verdeeld over twee Business Units (Installatietechniek en Service & Onderhoud). In de rol van Manager Installatietechniek ben je zowel financieel, commercieel als organisatorisch eindverantwoordelijk voor het installatietechnische deel van de organisatie. Jouw focus ligt met name in het voortraject tot uitvoering van de projecten. Op moment dat de opdracht verkregen is, wordt de uitvoering verder opgepakt door de projectteams, maar bewaak jij wel het proces. Daarnaast bestaat je takenpakket onder andere uit het leidinggeven en coachen van de medewerkers Business Unit Installatietechniek, het adviseren van klanten op basis van kennis en ervaring. Tevens calculeer je i.s.m. de Calculators de projecten en rond je zelfstandig projecten af met de klant. Intern ben je de vraagbaak (technisch, organisatorisch en financieel) voor de projectteams, voer je functioneringsgesprekken en ben je actief binnen het verbeterteam van de organisatie. Tenslotte bouw je mee aan een positieve, gezonde en groeiende organisatie. Als lid van het MT-team sta je open voor veranderingen, lever je input om deze veranderingen te realiseren en draag je de kernwaarden (betrouwbaarheid, klantgerichtheid en eerlijkheid) van het bedrijf intern en extern uit.

Opleiding, kennis en ervaring
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde en/of Installatietechniek, bijvoorbeeld HIT-W. 
  • Daarnaast heb je een aantal management gerichte opleidingen gevolgd (bijv. Middel Management, Projectmanagement, of Algemeen Management).
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als Projectmanager binnen de installatietechniek. 
  • Je beschikt over uitstekende leiderschapskwaliteiten, weet te sturen op kwaliteit hebt commercieel-technische kwaliteiten. 
  • Je bent uitstekend op de hoogte van de marktontwikkelingen, weet kansen  te zien en te benutten. 
Wij bieden

Naast een marktconform salaris heb je recht op 24 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en 8% vakantiegeld. Daarnaast wordt er een leaseauto, laptop en telefoon verstrekt. 

Reageer op deze vacature