Monteur Werktuigbouwkundige Installaties

--- Deze vacature is niet meer actueel ---


Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een totaalinstallateur (elektrotechniek, installatietechniek, brandveiligheid en service & onderhoud) en werkt vrijwel uitsluitend voor winkelketens (Retail). De organisatie is gevestigd in Eindhoven en is actief in de Benelux.

Functieomschrijving

In de functie van Monteur Werktuigbouwkundige Installaties ben je verantwoordelijk voor de aanleg van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties (CV- en luchtbehandelingsinstallaties, mechanische ventilatie en assistentie bij koeltechnische installaties) binnen winkels. De projecten variëren van grote winkelpanden tot kleine vestigingen. Je functioneert binnen de Benelux en je dient daarom rekening te houden met veel reistijd.

Opleiding, kennis en ervaring

  • Je beschikt minimaal over een MBO Niveau 2 Werktuigbouwkundige Installaties (of vergelijkbaar).
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring in de installatietechniek. Bij voorkeur in de utiliteit of retail.
  • Je functioneert goed in teamverband.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

Na een detacheringsperiode van zes maanden kun je een jaarcontract verwachten bij onze opdrachtgever. Daarna volgt er wellicht ook een dienstverband voor onbepaalde tijd, afhankelijk van de orderportefeuille. Een gevarieerde, veeleisende functie binnen een boeiend bedrijf met uitdagende projecten. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden.

Reageer op deze vacature