Support Medewerker ICT

--- Deze vacature is niet meer actueel---

Functie omschrijving

Onze relatie is een gerenommeerde IT-dienstverlener. Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een enthousiaste en communicatieve Support Medewerker ICT. Vanuit de locatie Eindhoven ondersteun je verschillende opdrachtgevers door het registreren en analyseren van meldingen en (ver)storingen. Je bent mede verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen aan de klant. Daarnaast beheer je op afstand de ICT infrastructuur van de klanten van onze opdrachtgever.  Voor specifieke diensten ondersteun je soms ook de eindgebruikers van opdrachtgevers.

Opleiding, kennis en ervaring

  • Afgeronde MBO opleiding ICT niveau 4.
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt zeer goede kennis en ervaring op het gebied van: Microsoft, Connectivity, Virtualisatie, Backup, Anti-virus/spam oplossingen, Monitoring tools.
  • En heb je kennis van ITIL, Novell, Linux, Topdesk, Mobile Device Management dan mag je dat zien als een pluspunt voor jou
    Ervaring in het werken met projecten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je werkt tussen 8.00 en 18.00 uur (in de toekomst wellicht uitgebreid naar 22.00 uur).
  • Je bent bereidt om ook buiten de reguliere kantoortijden te werken (standby dienst).

Wij bieden

Deze baan is op basis van werving en selectie, waarbij je na het succesvol doorlopen van het sollicitatietraject direct een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden van onze opdrachtgever. Je komt te werken in een informeel, maar zeer professionele organisatie, waarbij collegialiteit enorm belangrijk is. Het salaris is marktconform evenals de secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen onze opdrachtgever staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal: je krijgt de mogelijkheid om je middels een persoonlijk ontwikkelplan verder te ontwikkelen.

Reageer op deze vacature