Werkvoorbereider Elektrotechniek (S&O)

--- Deze vacatures is niet meer actueel ---


Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is een elektrotechnisch installateur welke actief is binnen zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Hierbij valt te denken aan de industrie, gezondheidszorg, kantoren en woonhuizen. Deze installateur legt (volledige) elektrotechnische installaties aan, maar verleend tevens service & onderhoud hieraan.

Je ondersteunt de Projectleider in brede zog en draagt zorg voor het reilen en zeilen van de afdeling. In deze functie biedt je daarnaast technische ondersteuning aan de service coördinatoren. Je maakt zelfstandig calculaties, signaleert meer- en minderwerk en verwerkt dit in het systeem. Je overlegt met de Projectleiders en Monteurs inzake de inzet van materieel en je zorgt voor een tijdige en juiste bestelling hiervan. Je fungeert als vraagbaak voor de monteurs. Tenslotte bereid je acties voor die voortkomen uit het onderhoudssyteem, zoals bijvoorbeeld het opmaken van rapportages.


Opleiding, kennis en ervaring

  • Afgeronde MBO-4 of HBO-opleiding in de richting van de elektrotechniek, aangevuld met relevante vaktechnische cursussen.
  • Je hebt de bereidheid om cursussen en trainingen te volgen om je kennis te verbreden.
  • Je bent volledig op de hoogte van elektrotechnische normen en voorschriften zoals NEN1010 en NEN3140.
  • Als persoon ben je te omschrijven als iemand die goed prioriteiten kan stellen en snel kan schakelen.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel.
  • Administratief goed onderlegd.
  • Kennis van Syntess Atrium is een sterke pré, daarnaast beheers je de standaard office programma’s zoals MS Word, MS Excel en Outlook.


Wij bieden

Onze opdrachtgever biedt je een inspirerende job waarbij er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Reageer op deze vacature