Werkwijze


Indien u LinkCare inschakelt, wordt uw vraag altijd op basis van 'no cure no pay' in behandeling genomen. Kortom: pas wanneer een kandidaat bij u werkzaamheden gaat verrichten, middels tussenkomst van LinkCare, wordt er een uurtarief of werving- en selectiefee in rekening gebracht.

In eerste instantie maken wij, samen met u, een complete inventarisatie van uw behoefte. Op basis hiervan gaan wij voor u aan de slag. Eerst kijken wij of we een kandidaat in onze goed gevulde portefeuille hebben die voldoet aan uw wensen en eisen. Tegelijkertijd zetten wij, indien nodig, kosteloos diverse middelen in om nog meer geschikte kandidaten te vinden. U kunt hierbij onder andere denken aan vermelding van uw vacature op onze veelbezochte internetsite en diverse andere gerenommeerde vacaturesites en aan advertenties in dag- en vakbladen.

De uitgebreide gegevens van passende kandidaten inclusief hun beschikbaarheid, salarisindicatie en tariefstelling worden vervolgens aan u voorgelegd. Uitsluitend kandidaten die aan de selectiecriteria voldoen worden voorgesteld. Alle voorgestelde kandidaten zijn vooraf door ons persoonlijk gesproken, op de hoogte gesteld van de betreffende vacature en hebben hun interesse kenbaar gemaakt. Vervolgens kan er, indien wenselijk, vrijblijvend een afspraak ter kennismaking tussen u en de desbetreffende persoon worden ingepland.

Indien dit gesprek en eventuele vervolggesprekken naar wederzijdse tevredenheid verlopen, bepalen we in onderling overleg met u en de kandidaat het verdere vervolg. U kunt ervoor kiezen de kandidaat direct zelf in dienst te nemen of gebruik te maken van een detachering. Alle gemaakte afspraken worden vastgelegd middels een opdrachtbevestiging. Mocht blijken dat u tijdens bovenstaand traject via een andere weg uw vacature in kunt vullen, dan bent u daar natuurlijk geheel vrij in.