Opleidingen


Werken, leren en salaris

Een opleiding volgen en tegelijkertijd werken en een salaris verdienen. De perfecte manier om een vak te leren of om jezelf verder te specialiseren. Het kan via LinkCare! Het werkt zo: je komt in dienst bij LinkCare en je gaat direct werken in de praktijk bij de bedrijven waarmee wij zaken doen. Je leert dus vooral werkend het vak. Ideaal als je graag met je handen werkt en liever niet met je neus in de boeken zit.

Dat je het vak in de praktijk leert, betekent niet dat je helemáál geen schoolbanken meer ziet. Naast het werk ga je namelijk ook een dag naar school. Zolang je nog geen achttien bent, moet je overdag naar school. Vanaf 18 kun je de opleiding in de avonduren volgen. Je volgt het theorie onderwijs aan een ROC bij jou in de buurt. Alle kosten voor de opleiding zoals schoolgeld, boeken en examens worden door LinkCare betaald. LinkCare investeert dus behoorlijk in jou en je opleiding.

Wij bieden opleidingen aan in de volgende vakgebieden:

• Mechatronica
• Elektrotechniek
• Elektronica
• Installatietechniek
• Werktuigbouwkunde

Binnen deze vakgebieden is er een grote keuze aan opleidingen op verschillende niveaus. Op welk niveau je instapt, is afhankelijk van je vooropleiding. Ook zonder technische vooropleiding kun je een vak gaan leren. Je begint dan met een basisopleiding op niveau 1. Als je wilt, kun je doorgaan tot en met MBO niveau 4.

Als je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde opleiding, gaan wij een (leer)arbeidsovereenkomst met je aan. Dat is een contract voor bepaalde duur.  Wij vinden het belangrijk dat je de opleiding ook echt met een diploma afsluit. Daarom zorgen wij voor een goede studiebegeleiding. Je krijgt een persoonlijke coach. Die houdt je vorderingen in de gaten en helpt je met tips en adviezen.

Wil jij bij LinkCare een leerwerk traject gaan volgen, of wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op.