Detacheren in techniek

Detacheren in techniek – Linkcare
Detacheren in techniek wordt steeds populairder, dat weten we bij LinkCare als geen ander. De technische sector is een markt die constant aan veranderingen onderhevig is. Bedrijven kunnen op het ene moment werk te veel hebben, waardoor ze technische werknemers te kort komen. Het is dan belangrijk om snel de juiste werknemers te vinden.

Aan de andere kant kan het ook zomaar voorkomen dat het een tijdje wat rustiger is bij een bedrijf, waardoor er weer meer werknemers zijn dan werk. Medewerkers zitten stil en dat kost het bedrijf geld. Door het detacheren van technische medewerkers wordt een einde gemaakt aan de onzekerheid die een schommelende markt met zich meebrengt. Je hebt als bedrijf geen medewerkers in dienst die onnodig stilzitten. En als technische professional heb je toch de zekerheid van een vast contract.

Hoe werkt detacheren in techniek?
Bij het detacheren in techniek gaan wij, LinkCare, op zoek naar de juiste technische medewerker die past binnen een bepaald bedrijf. Dat doen we op basis van de bedrijfscultuur en de openstaande vacature. We zoeken dus een technische professional die zowel op het gebied van zijn cv als op het gebied van persoonlijkheid binnen het bedrijf past. Eigenlijk is de verdere sollicitatieprocedure hetzelfde. Wanneer er sprake is van een match en de medewerker aan de slag kan, blijft de medewerker bij LinkCare in dienst. Het bedrijf betaalt vervolgens voor de gewerkte uren aan LinkCare. Na verloop van tijd (vaak na een afgesproken periode) kan het bedrijf de medewerker kosteloos in dienst nemen.

Detacheren als uitkomst in onvoorspelbare sector
De oplossing bieden we bij LinkCare door geschikte, technische medewerkers te werven en die op het moment dat het nodig is te detacheren naar uiteenlopende projecten. Hiermee bieden wij de werknemer de zekerheid dat je niet zonder werk of contract zit en daarnaast bieden we bedrijven de zekerheid dat ze geen overschot aan personeel hebben dat stilzit.

We zijn bij LinkCare actief in de volgende technische sectoren:
Elektrotechniek
Installatietechniek
Telecom
Machinebouw
ICT
Civiele Techniek
(Werktuig) Bouwkunde
Office
Metaal

Projectmatig of langdurig detacheren in techniek
Het kan zijn dat een bedrijf een project heeft aangenomen waar het niet genoeg vaste mankracht voor heeft. Op zo’n moment is het detacheren voor de looptijd van een project een uitstekende oplossing. Maar het kan ook zijn dat ditzelfde bedrijf bijvoorbeeld een constante, gestage groei doormaakt, maar zelf geen technisch personeel weet te vinden. Dan kan er gekozen worden voor detachering met overnamemogelijkheid. Dat houdt in dat er een technische medewerker vanuit een dienstverband bij LinkCare gedetacheerd wordt naar het bedrijf. Blijkt na een jaar (of een andere vooraf afgesproken termijn) dat er een goede match is, dan kan in overleg met het bedrijf, de medewerker en LinkCare gekozen worden voor een overname van het contract.

LinkCare als technisch detacheringsbureau
Ben jij geïnteresseerd geraakt om als detacheerder aan de slag te gaan? Of zie je detacheren voor jouw bedrijf als een uitkomst op de onvoorspelbaarheid in de technische sector? Aarzel niet en neem contact op.
Contact

Dankzij LinkCare heb ik een baan waar het bedrijf mij ook belangrijk vindt

Kelvin, 22 jaar, Aankomend monteur poortautomatisering
Wil jij net als Kelvin ook een baan vinden die perfect bij je past?
Schrijf je direct in

Nieuwe vacatures in je mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.