Zzp’ers in de techniek

Technische projecten – zzp-opdrachten in de techniek

Zzp-opdrachten in de techniek komen en gaan. Ben jij een zzp’er met technische ervaring en opleiding? Dan kan het zijn dat jouw eigen netwerk op een bepaald moment niet genoeg van de juiste zzp-opdrachten in de techniek oplevert. Het zou zomaar kunnen dat wij op hetzelfde moment een aantal mooie technische projecten hebben waar technische zzp’ers zoals jij voor nodig zijn. Dan is het handig als wij jouw gegevens hebben, zodat we jou hiervan op de hoogte kunnen brengen. We houden wel van een persoonlijke aanpak, zowel richting bedrijven als richting medewerkers. Dus ben jij een zzp’er met een technische achtergrond? Dan maken we graag eens kennis met je om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Technische projecten bij betrouwbare bedrijven

Ons netwerk bestaat uit betrouwbare bedrijven waar wij veelvuldig persoonlijk contact mee hebben. Met de meeste van deze bedrijven werken we bovendien al jarenlang samen. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat de technische projecten die wij te bieden hebben, altijd opdrachten zijn bij een betrouwbare opdrachtgever. Jij hoeft je dus als zzp’er geen zorgen te maken of je op tijd betaald krijgt of dat het bedrijf haar afspraken nakomt, dat garanderen wij je.

Wat we van jou als zzp’er verwachten

Wij stellen onze eisen aan de bedrijven waar we mee samenwerken, waardoor we ervan op aan kunnen dat de bedrijven betrouwbaar, eerlijk en open zijn over hun manier van werken. Hier staat wel tegenover dat ons netwerk aan de kant van de technische zzp’er en personeelsleden ook kwalitatief hoogwaardig willen houden. Daarom zien we graag jouw cv met daarop jouw opleidingen en werkervaring. Vervolgens maken we kennis middels een gesprek, zodat zowel jij als wij precies weten wat we aan elkaar hebben.

Persoonlijke aanpak van LinkCare

Of het nu gaat om zzp’ers in de techniek, uitzendkrachten in de techniek of bedrijven die actief zijn in de technische branche, de persoonlijke en eerlijke aanpak staat bij LinkCare voorop. We willen weten met wie we samenwerken, omdat dat de basis is voor het matchen van opdrachtgever en werknemer of zzp’er. Dat is de reden dat we eerst graag eens contact met je hebben, voordat we je ergens op een opdracht zetten.

De voordelen voor zzp’ers

Werken als zzp’er bij LinkCare biedt veel voordelen!

 • Snelle betaling! Je facturen worden binnen 14 dagen voldaan
 • Alle administratie op één centrale plek
 • Correcte modelovereenkomsten voor de Wet DBA
 • Diversiteit aan projecten en opdrachten
 • Je hebt één contactpersoon bij LinkCare
 • Wij schakelen snel bij afronding of einde van een project, zodat je niet lang zonder opdracht zit
 • Als zzp’er werk je volledig zelfstandig

Wat heb je nodig?

Checklist om aan de slag te kunnen als zzp’er

 • Kvk uittreksel van je onderneming
 • BTW-nummer van je onderneming
 • Een geldig bankrekeningnummer
 • Indien van toepassing G-rekeningnummer
 • Je aansprakelijkheidsverzekering
 • Indien van toepassing een geldig VCA certificaat en andere vakgerichte certificaten
 • Gekeurd gereedschap, werkkleding en een auto

Kom in contact

Ben jij zzp’er in de techniek en ben je geïnteresseerd in de diensten van LinkCare? Leg dan contact met ons en kom erachter of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt contact leggen door ons een mail te sturen met een korte uitleg introductie over jezelf. We nemen dan spoedig contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen, dat kan op: 06 22 14 12 82.

Via LinkCare een toegankelijk gesprek gevoerd over mijn ervaring, wensen en eisen.

Hierdoor een mooie plek gevonden waarbij de werkomgeving goed aansluit op mijn wensen!

Laurens, 27 jaar, Aankomend Antennebouwer
Wil jij net als Laurens ook een baan vinden die perfect bij je past?
Schrijf je direct in

Nieuwe vacatures in je mailbox?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.