Over ons

Over ons – technisch detacheringsbureau LinkCare

Wij zijn een technisch detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het werven, plaatsen en begeleiden van MBO-, HBO- en WO-opgeleid personeel in de elektrotechniek, installatietechniek, telecom en andere technische sectoren.

Daarnaast bieden we ook aan niet-opgeleid personeel met ambitie binnen de technische sector mogelijkheden met ons werk-en-leer-programma. Met meer dan 15 jaar ervaring in technische detachering, begrijpen we als geen ander dat het een markt is die constant in beweging is. Dus of het nu om een flexibel of een vast dienstverband of om de plaatsing van een zzp’er gaat, wij zorgen voor de juiste match.

Technisch detacheringsbureau met een persoonlijke aanpak

We streven er bij LinkCare naar om iedere keer weer de juiste, gemotiveerde medewerkers met de juiste, gerenommeerde bedrijven te matchen. En daar gaan we ver in. We begeleiden, adviseren, inspireren en leiden op waar nodig. En het belangrijkste: we doen dit alles met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Niet: ‘persoon #20 wordt geplaatst bij bedrijf A’, maar echte gesprekken met echte mensen die wel of niet passen binnen echte bedrijfsculturen. Die persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor we weten met welke personen en met welke bedrijven we werken, zodat we een goede inschatting kunnen maken of het een match is of niet. Het mooie hiervan is dat het voor iedereen fijn werkt en ook nog eens het beste resultaat oplevert.

Contact met LinkCare

Ben jij als technisch monteur of installateur op zoek naar een (nieuwe) baan of opdracht in de techniek, of ben jij als bedrijf op zoek naar een of meerdere medewerkers om de groei van je bedrijf te kunnen behappen? Aarzel niet en stuur ons een mail. Wij komen graag eens bij je langs – of jij bij ons natuurlijk – zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Dat is de basis en vanuit daar gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Leg contact

Dankzij LinkCare heb ik een baan waar het bedrijf mij ook belangrijk vindt

Kelvin, 22 jaar, Aankomend monteur poortautomatisering
Wil jij net als Kelvin ook een baan vinden die perfect bij je past?
Schrijf je direct in

Nieuwe vacatures in je mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.