Opleidingen voor werkzoekenden

Werken én een technische opleiding volgen

Bij LinkCare bieden we iedereen de mogelijkheid om bij te leren terwijl je werkt. Als je bijvoorbeeld als starter aan de slag wil in de techniek of als je een carrièreswitch wil maken vanuit een andere sector, dan kun je het vak leren via LinkCare. Maar ook als je al technisch mbo-opgeleid bent, maar je wil je graag specialiseren en doorleren naar een hoger niveau, dan hebben we bij LinkCare de oplossing. Op welk niveau je ook zit, als jij de ambitie hebt om meer te leren over de techniek, dan helpen we je er graag bij om die ambitie te verwezenlijken.

Technische opleidingen volgen via LinkCare

Een opleiding elektrotechniek, een opleiding Mechatronica of liever een opleiding installatietechniek? Waar jouw voorkeur ook ligt en op welk niveau jij jouw vaardigheden wil verbeteren, bij LinkCare helpen we je er graag bij. We doen dit in samenwerking met de technische opleidingen van ROC Nederland. Het mooie eraan: alle kosten die gepaard gaan met de opleiding, zoals de opleidingskosten, boeken en examens worden betaald door LinkCare. We bieden vanuit LinkCare in samenwerking met ROC Nederland opleidingen aan in de volgende vakgebieden:
Mechatronica
Elektrotechniek
Elektronica
Installatietechniek
Werktuigbouwkunde

Binnen deze vakgebieden is er een grote keuze aan opleidingen op verschillende niveaus. Op welk niveau je instapt, is afhankelijk van je vooropleiding. Als je wilt, kun je doorgaan tot en met mbo-niveau 4.

Als starter werken én leren in de techniek

Ook zonder technische vooropleiding kun je een technisch vak gaan leren. Je begint dan met een basisopleiding op niveau 1. Een technische opleiding volgen en werken in de techniek tegelijkertijd is dé ideale manier om te beginnen met werken. Je verdient meteen een salaris én je leert een vak. Vier (of vijf) dagen in de week werk je en verdien je een salaris, en de vijfde dag (of een avond) ga je naar school en leer je. Het is een ideale manier om een vak te leren, doordat je de dingen die je op school leert meteen toe kunt passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Verder specialiseren in de techniek

Ben jij (bijvoorbeeld) in het bezit van een mbo-niveau 1 Assistent installatietechniek, maar wil jij graag verder specialiseren en je mbo-niveau 2 Installatietechniek behalen, dan ben je bij LinkCare aan het goede adres. Wij zorgen voor een passende combinatie tussen werk en opleiding, waarbij je geld verdient terwijl je je diploma haalt. En omdat we het erg belangrijk vinden dat jij je diploma daadwerkelijk behaalt, begeleiden we je er ook nog eens bij. In principe is het enige wat je er voor nodig hebt: ambitie en de wil om te werken en leren in de techniek.

Contact met LinkCare

Ben je geïnteresseerd geraakt in werken én leren via LinkCare en ben je benieuwd wat we precies voor jou kunnen betekenen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
Neem contact op

LinkCare leest je CV duidelijk en weet precies waar je kennis zit,

waardoor ik nu bij het juiste bedrijf voor mij ben begonnen.

Ivan, 39, Service Monteur Toegangstechniek
Wil jij net als Ivan ook een baan vinden die perfect bij je past?
Schrijf je direct in

Nieuwe vacatures in je mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.