Ik zoek personeel

Op zoek naar technisch personeel?

Laat het zoeken aan ons over.
Het is in de huidige markt niet gemakkelijk om technisch personeel te vinden. Het wordt nog moeilijker als het gaat om het vinden van technisch personeel dat ook nog eens goed binnen je bedrijf past. Onze ervaring, expertise en ons netwerk maakt het een stuk makkelijker om hierin te slagen. Daarom helpen we je graag bij het vinden van de juiste technische medewerker waar jij naar op zoek bent.
Met ons netwerk van technische medewerkers, waarvan een groot deel al lang bij ons in dienst is, weten we vaak de passende oplossing te vinden. We zijn een technisch detacheringsbureau dat door middel van persoonlijk contact precies weet wat we in huis hebben. Door een goed beeld te vormen van zowel de bedrijven als de medewerkers waarmee we werken, weten we altijd weer een goede match te maken tussen bedrijven en personeel in de technische sector.

Technisch personeel voor de korte én lange termijn

Heb je door een piek in projecten tijdelijk bijval nodig in de vorm van technisch personeel dat zelfstandig aan de slag kan? Of groeit je bedrijf gestaag en ben je op zoek naar een (startende) technische medewerker voor de lange termijn? Laat het ons weten, want waar je ook naar op zoek bent, wij bieden je de personele oplossing op maat.

Als zzp’er, uitzendkracht of detacheerder

Ook qua contractvorm kun je bij LinkCare meerdere kanten op. Zo beschikken we over een vertrouwde groep van uitzendkrachten en detacheerders, maar hebben we ook steeds meer technische krachten die aan de slag kunnen als zzp’ers. Snel en flexibel of langdurig en vast? Jij kiest.

Op ieder niveau en met elke cv-lengte

Of je nu op zoek bent naar een starter of naar een ervaren monteur. We zijn gespecialiseerd op mbo-, hbo- en wo-opgeleid personeel binnen de technische en ICT-sector. Zelfs voor niet-opgeleid personeel bieden we perspectief door ze een opleiding aan te bieden. Als bedrijf pluk jij daar de vruchten van.

Soorten technische vacatures

We zijn bij LinkCare gespecialiseerd in het vervullen van vacatures in de technische branche. Zo vervullen we veel vacatures in de elektrotechniek, de installatietechniek en de telecom, maar hebben we ook de nodige technische medewerkers binnen de machinebouw, de ICT, de civiele techniek en de werktuigbouwkunde geplaatst.

LinkCare verzorgt technisch personeel

Ben je geïnteresseerd in een partner die je bijstaat in het vinden van het juiste, technische personeel wanneer jij dat nodig hebt? Aarzel niet en stuur ons een bericht. We maken een afspraak om kennis te maken en kijken vanuit daar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Via LinkCare een toegankelijk gesprek gevoerd over mijn ervaring, wensen en eisen.

Hierdoor een mooie plek gevonden waarbij de werkomgeving goed aansluit op mijn wensen!

Laurens, 27 jaar, Aankomend Antennebouwer
Wil jij net als Laurens ook een baan vinden die perfect bij je past?
Schrijf je direct in

Nieuwe vacatures in je mailbox?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.